Διεύθυνση


Διευθύντρια του κέντρου μάθησης – φροντιστηρίου “Σχολική Μελέτη” είναι η κα Βασιλική Στεργίου. Η κα Στεργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο.

Το 1997 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές, λαμβάνοντας το πτυχίο της στις “Πολιτικές επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση Δημόσια Διοίκηση και Οικονομία” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2011 λαμβάνει το Μεταπτυχιακό της Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις σπουδές της στην Επιστήμη της Οικονομίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Από το 2012 εως 2014 λαμβάνει  στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών την πρώτη επιμόρφωση στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και την δεύτερη επιμόρφωση στην Συμβουλευτική στην εκπαίδευση και στα παιδιά.

Σήμερα η κα Στεργίου παρακολουθεί  το προπτυχιακό τμήμα Ψυχολογίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η ψυχολογία παιδιών και εφήβων και ο τρόπος προσέγγισης τους από τον δάσκαλο, έχει απασχολήσει πολύ την κα Στεργίου. Η επαφή με νέες καινοτόμες τεχνικές μάθησης, μέσω των μεταπτυχιακών σπουδών και των επιμορφωτικών προγραμμάτων, οδήγησαν την κα Στεργίου στη σύλληψη της ιδέας για ένα νέου τύπου φροντιστήριο. Υλοποιώντας την ιδέα, γεννήθηκε η “Σχολική Μελέτη”, ένας χώρος όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν, να κοινωνικοποιηθούν, να διαπαιδαγωγηθούν με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.

“Γίνε σπίρτο…” ;)t